Over ons - Three Rays
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over ons

Over ons

Astrid en haar dochter hebben afgelopen jaar de opleiding Energetische voet & lichaamsmassage gevolgd bij De Groene Linde. Een mooi en succesvol avontuur, waar zij met trots op terug kijken.

Three Rays is pas ontstaan tijdens de opleiding, waar Astrid Strooper haar bedrijf ( A.A.S-Heerhugowaard) met creatieve consulten & coaching mocht uitbreiden naar een groter geheel.

Samen met haar dochter als extra inspiratiebron is zij de opleiding gestart. Haar dochter is verpleegkundige en wilde graag meer ervaren wat de kracht van ontspanning, etherische oliën en energetische behandelingen kunnen betekenen, omdat hier onvoldoende ruimte voor is in de algemene medische wereld. Met hun samen gebundelde kennis gingen zij samen op ontwikkelingsreis.

Elke maand leerde we nieuwe massagetechnieken, etherische oliën en ons zelf beter kennen en zo begon Three Rays te groeien.

Uit deze ervaringen leerde we ook o.a dat er een grote groep was met chronische pijn klachten en die we graag wilde verder helpen. Samen met Marianne van de Groene Linde is hierover gesproken en Marianne heeft op basis van onze ervaringen en vragen een mooie etherische olie ontwikkeld; Pain Free.

Three Rays heeft hiermee proef gedraaid en gekeken of Pain free verder ontwikkelt kon worden en uitgebracht mocht worden op de markt. De Pain free is tegenwoordig in het assortiment opgenomen van De Groene Linde en veel in gebruik bij Three Rays.

Astrid en haar dochter leerde in de opleiding een holistische kijk aan te nemen en niet langer alleen naar symptomen te kijken, maar het grotere geheel te zien. Een deel waaraan in de westerse geneeskunde te weinig aandacht wordt gegeven naar onze mening. Deze ontwikkeling zorgde ervoor dat de pijn vrij behandeling is ontstaan. Een behandeling waarin wordt gewerkt met o.a. magnesium, massagetechnieken en de etherische olie pain free.

Inmiddels is Three Rays helemaal opgebloeid tot een mooie holistische massage praktijk, waarin creatieve consulten worden gecombineerd met een energetische voetreflex behandeling, worden er heerlijke verschillende massages aangeboden en organiseert zij maandelijks een event waar high tea wordt gecombineerd met massage.

In september start Three Rays met een verkoop en advies punt met producten van de De Groene Linde in Centrum Soulbalance, Vreekesweid 1, 1721 PP Broek op Langedijk. Een nieuwe ontwikkeling binnen het bedrijf waar we heel blij mee zijn. Alle behandelingen die worden gegeven bij Three Rays worden ondersteund met etherische oliën van De Groene Linde. De vaak gebruikte oliën zal je in ons assortiment terug vinden en hiermee hopen we nog veel mensen te kunnen helpen in samenwerking met De Groene Linde.

Geen reactie's

Geef een reactie