De warmte van kruidenstempels, etherische olie en Massage - Three Rays
289
post-template-default,single,single-post,postid-289,single-format-audio,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

De warmte van kruidenstempels, etherische olie en Massage

De warmte van kruidenstempels, etherische olie en Massage

Massage met warme kruiden stempels, dit zijn katoenen buideltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. De massage is oosters van afsprong, maar aangepast op de behoefte van de westerse mens.

Dat betekent bij Three Rays dat de massage wordt gecombineerd met de kracht van speciaal voor u geselecteerde etherische olie en een ontspannende rug/nek/schouder-massage.

Geen reactie's

Geef een reactie