De R in de maand= High Immuun - Three Rays
544
post-template-default,single,single-post,postid-544,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

De R in de maand= High Immuun

De R in de maand= High Immuun

Het weer veranderd, de regen en wind nemen toe. Onze weerstand blijft niet altijd op peil. Natuurlijk weten we allemaal dat stomen bij verkoudheid helpt. Of toch niet? Bij deze dan de tip.

Natuurlijk voeg je aan het warme water drie druppels van een heerlijke olie toe. Hierbij kun je denken aan onze High Immuun. Niet alleen goed voor te stomen maar ook voor een heerlijk voetenbad of lekker op een druppel op een sjaaltje of een speciale geurhanger. Zodat je de geur regelmatig kunt opsnuiven voor een opkikker en extra lucht.

De High Immuun zorgt voor extra weerstand, is een virus killer en geeft verlichting bij verstopte neuzen. 

Wist u dat als u de voeten masseert met een beetje neutrale olie en 2 druppels high immuun voordat u gaat slapen dit verlichting brengt tijdens het slapen. Des gewenst kunt u na het insmeren een paar sokken over de voeten aantrekken.

Natuurlijk staat de High Immuun bij ons in de winkel. Bent u geïnteresseerd stuur dan een mail naar, info@threerays.nl en hij staat voor u klaar.

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie