Reinigen - Three Rays
548
post-template-default,single,single-post,postid-548,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Reinigen

Reinigen

Het belang van Reinigen.

Reinigen.

Gedurende de dag doe je onbewust en bewust overal indrukken op die aan je blijven plakken. Je merkt dit bijvoorbeeld doordat je snel moe bent, geprikkeld reageert, je geen informatie meer kunt opnemen en sterk verlangt naar rust om je heen. Kortom, je hoofd zit vol.

wanneer je Hsp-er bent sta je meestal nog meer open en je mist in feite het filter om andermans energie of overtollige prikkels eruit te filteren en buiten jezelf te houden. Ze komen binnen en het lijkt daardoor net of ze van jou zijn.

Wanneer je jezelf reinigt en je omgeving schoonmaakt zul je merken dat je weer helderder ben en opgefrist voelt. Sommige emoties kunnen zelfs zijn verdwijnen en je krijgt weer energie terug.

Je lichaam is het voertuig waarmee jij door het leven gaat en deze verdiend daarom alle aandacht.

Hoe doe je dat ???

Drink voldoende water per dag 2 liter.

Neem een douche en neem even een moment van ontspanning. Sluit je ogen en adem ontspannen naar je buik. Visualiseer dat het water uit de douche, jou gaat reinigen. Vraag de engelen of andere hogere krachten om het water te gebruiken om jou te reinigen. Visualiseer het water in wit, blauw licht dat over je heen stroomt. Ga met je kruin onder de straal staan en laat alle gedachten stromen, externe prikkels, informatie en alles wat niet van jou is, van je af stromen in de douche put.

De oliën van De Groene Linde die jou kunnen helpen is de Clean Energy, Cleansing spray. Deze oliën zijn krachtige energetische reinigers.

Cleansing spray is een krachtige energetische reiniger.

Maakt je aura schoon om zo alle indrukken van de dag van je af te wassen.

Omdat je zo open bent, ben je veel toegankelijk en kunnen er negatieve energieën zich in je energie systeem vast komen te zitten. Het gevolg daarvan is dat je gaat reageren om negatieve emoties die niet van jou zijn. Om deze opgepikte emoties en alles wat niet van jou is los te koppelen gebruik je deze spray.

De spray is ook zeer geschikt bij opgebouwde belastingen van electro-smog en aardstralen los te laten.

Verschil met Clean Energy????

Clean Energy is van een heel ander trillingsniveau en maakt geweldig schoon en frist heerlijk op. Deze spray kun je ook goed gebruiken voor het reinigen van je leefomgeving, aura en kristallen.

Ben jij Hsp’er dan is jouw trilling al van hoger niveau. Je hebt daarom een ander soort energie nodig om jezelf te reinigingen. De Cleansing is van een hogere energie, deze haalt ook verontreiniging weg die buiten onze belevingswereld vallen.

Geen reactie's

Geef een reactie