Halloween markt en Three Rays in Wijkwaard, zuiderwaard 224 in Alkmaar - Three Rays
552
post-template-default,single,single-post,postid-552,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Halloween markt en Three Rays in Wijkwaard, zuiderwaard 224 in Alkmaar

Halloween markt en Three Rays in Wijkwaard, zuiderwaard 224 in Alkmaar

op zaterdag 27 oktober staat Three Rays weer met de etherische olie op de markt dit keer in het wijkgebouw Wijkwaard in Alkmaar. Het adres is Zuiderwaard 224. Doe mee aan onze wedstrijd en win een heerlijke olie of roller naar keuze. Raad jij/u het juiste aantal snoepjes in de pot?

De markt begint vanaf 17.00 uur. Dus raad het aantal schrijf je mail adres op en win. Dit kan alleen ter plekke op de markt.

Geen reactie's

Geef een reactie