Het Burn-out cafe. Ontmoetingsplek voor Gelijkgestemde - Three Rays
583
post-template-default,single,single-post,postid-583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Het Burn-out cafe. Ontmoetingsplek voor Gelijkgestemde

Het Burn-out cafe. Ontmoetingsplek voor Gelijkgestemde

In het centrum Soulbalance waar Massage praktijk Three Rays (#M3Rays) is gevestigd. Is het Burn-out cafe geopend. Dit is niet de kroeg op de hoek maar een ontmoetingsplek voor gelijkgestemde. Hier ontmoet je je medemens die ook met een burn-out heeft te maken. Er zijn laagdrempelige activiteiten waaraan je mag deelnemen of kunt boeken maar niets hoeft en alles kan.

Het volgende burn-out cafe wordt georganiseerd op 17 december van 13.30 tot 16.00.

in Soulbalance Vreekesweid 1,

1721 PP Broek op Langedijk. www.soulbalance.nl

Geen reactie's

Geef een reactie