HSP cursus Start to Go - Three Rays
617
post-template-default,single,single-post,postid-617,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HSP cursus Start to Go

HSP cursus Start to Go

Bij de cursus Start en Go voor hoog gevoelige, leer je het beste uit jezelf te halen met jouw hoog gevoeligheid!

Hoog gevoeligheid is dezelfde term als hoog sensitief persoon of afgekort hsp.
Hoog gevoelig zijn is een gave, maar kan ook een behoorlijke opgave zijn als je niet goed weet hoe je hier mee om moet gaan.

Als hoog gevoelige kun je nogal worstelen met je eigen grenzen aanvoelen, overprikkeling, overnemen van andermans stemmingen en emoties. Je kunt je snel vermoeid voelen, onrustig en onzeker. Zonde, want dit hoeft helemaal niet zo te zijn.

Als hoog gevoelige ben je sneller uit balans en het verwerken van alle prikkels en emoties verloopt intenser en kost meer energie. Hierdoor is het essentieel dat jij jezelf en jouw hoog gevoeligheid goed leer te begrijpen, zodat jij de beste keuze voor jezelf leert maken om lekker in je vel te blijven.

De cursus is geschikt voor;

Voor elke hoog gevoelige die struggelt met zijn of haar hoog gevoeligheid en beter in zijn vel wilt zitten.

Voor elke hoog gevoelige die zich zelf wilt beter leren kennen en meer wilt begrijpen van zijn/haar hoog gevoeligheid.

Voor elke hoog gevoelige die snel inzicht wilt hebben en met praktische direct toepasbare tools aan de slag wilt gaan.

Voor elke hoog gevoelige die die duidelijke heldere taal wilt lezen en niet zit te wachten op eindeloze lange en wetenschappelijke teksten.

Voor elke hoog gevoelige die veilig thuis aan de slag wilt gaan, in zijn/haar eigen tempo.

Waar bestaat de cursus dan uit;

Les 1 gaat over jezelf meer begrijpen vanuit je hoog gevoeligheid. Ik vertel je kort wat hsp is en over hoe jouw zenuwstelsel werkt. Je leest wat er gebeurd als je overprikkelt raakt.
Je maakt je eigen gevoeligheidsprofiel en je gaat kijken hoe je ervoor staat met vitaliteit en zelfzorg en ziet direct wat aandacht van je vraagt en wat je hier aan kunt verbeteren

Les 2 gaat over hoe je meer rust krijgt in je hoofd. Je leert hoe je moet gronden en het belang daarvan. Je leert de oorzaken te vinden van overprikkeling en hoe jij hier op reageert. Je gaat kijken naar een gezonde prikkelbalans en je brengt in kaart wat voor jouw helpend is om te doen als je overprikkeld bent.

Les 3 gaat over jezelf beschermen tegen alle prikkels en negatieve invloeden. Je gaat leren een beschermingsymbool te creëren en deze te gebruiken. Contact maken met je eigen energie om bij jezelf te blijven en je eigen plek in te nemen. Je leert te centreren om je energie krachtiger te maken voor meer zelfvertrouwen en focus.

Les 4 gaat over etherische oliën uit de hsp – lijn. Je leert welke oliën er zijn en hoe je die het beste kunt gebruiken om je te ondersteunen en het leven soms wat lichter te maken.

Bestel de cursus nu met maar liefst 50% korting. Jij betaalt dus geen 99.99 maar 49.95!!!
Een cadeau voor jou van ons, omdat je het waard bent!!

#m3rays

Geen reactie's

Geef een reactie