De massages bij Three Rays - Three Rays
635
post-template-default,single,single-post,postid-635,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

De massages bij Three Rays

De massages bij Three Rays

De Massages bij Three Rays zijn speciaal.

Dat ervaren al veel van onze klanten.

De extra kracht wordt bereikt door de speciale persoonlijke aandacht en het creëren van een voor iedere cliënt persoonlijk massageolie. De massage olie bestaat uit een neutrale olie met daaraan toegevoegd de etherische olie op iedere persoonlijk doel afgestemd.

Het kan dus ook heel goed mogelijk zijn dat een cliënt die bij de praktijk meerdere keren komt met verschillende persoonlijke doelen een verschillende massage olie’s krijgt terwijl dezelfde massage gekozen worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Three Rays zijn en zal ik hier onder vermelden. In de vorm van een Link.

Nieuwe prijslijst Three rays

Met een druk op de knop krijgt u het overzicht.

Verder kunt u ons mailen denk er wel aan om alle velden in te vullen en ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

Veel liefs en een fijne dag.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie