HSP-Workshop 13 april - Three Rays
639
post-template-default,single,single-post,postid-639,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HSP-Workshop 13 april

HSP-Workshop 13 april

Yes, Ik mag jullie alvast vertellen dat zaterdag 13 april wij een workshop voor hoog gevoelige (hsp) gaan organiseren met als start tijd 12:30. Voor €17.50 Is jouw plek gereserveerd!

De workshop wordt gegeven in onze praktijk Three Rays in Broek op langedijk, Vreekesweid 1.

De workshop staat in het teken wat hoog gevoeligheid is, ontdek of je hoog gevoelig bent, leer meer over dagelijkse behoefte van hoog gevoelige om beter in je vel te zitten en we kijken ook naar de etherische oliën die jou goed ondersteunen.

Dit gaan we onderzoeken met verschillend opdrachten speels en creatief en testjes. We gaan jullie verwennen met een heerlijk voetenbad. Wij willen jullie vragen om zelf een badje en een handdoek meenemen en een spiegel.

Daarnaast gaan jullie kennismaken met diverse etherische oliën. Zodat je kan ervaren wat die voor jouw kunnen betekenen.

Deze workshop is een opmaat naar de thuiscursus Start to Go. Op deze dag aan te schaffen met een fantastische aanbieding. Maar daar laten meer over.

Hoe geef ik me op stuur een bericht naar ons via Facebook of je kunt mailen naar Afspraak@threerays.nl en natuurlijk mag je ook naar ons bellen 06 16 604 325

Veel liefs en tot de 13de!

Geen reactie's

Geef een reactie