wat is het doel van een creatief consult? - Three Rays
738
post-template-default,single,single-post,postid-738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

wat is het doel van een creatief consult?

wat is het doel van een creatief consult?

Het doel is om duidelijkheid te scheppen in verwarring. Unieke inzichten opdoen. Verborgen antwoorden zichtbaar maken. Op intuïtieve en creatieve manier ga jij een vraagstuk waarmee je zit benaderen. Hier uit vormt zich een verhaal, en dat verhaal geeft antwoord op jouw vraag.

Hoe? Dit doe jij op intuïtieve wijze, met een nat in nat werkstuk.

Inkt vloei door de natte ondergrond alle kanten op. Zeker wanneer je ook nog gebruikt maakt van beweging doordat je het papier beweegt, blaast of kwast gebruikt.

Inkt laat sporen na terwijl het opdroogt. Het vormt lijnen en die ga jij ontdekken. Elke client vormt zijn eigen verhaal met zijn eigen antwoord. Je hoeft niet bang te wezen voor de antwoorden die je vind. Deze zijn namelijk al lang aanwezig in je onbewustzijn. Als je nog niet aan het (volledige)antwoord toe bent zal het ook niet zichtbaar worden het lichaam en geest hebben daarvoor een heel mooi beschermingssysteem ontwikkeld. Mooi is moeder natuur!

Mooi en Uniek ben jij!

Ben jij op zoek naar antwoord? En wil jij op creative manier inzichten verkrijgen boek dan een Creatief consult bij Three Rays maak een afspraak via het contact formulier of bel met 0616604325.

Geen reactie's

Geef een reactie