Behandelingen - Three Rays
170
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-170,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Behandelingen

Energetisch voet en lichaamsmassages, kruiden-stempelmassage
en pijn-massages met etherische oliën.

Massage 60 minuten

Kom even helemaal tot rust en ervaar de ontspanning in je lijf. Fantastische ontspanningsmassage van de achterzijde van het lichaam. In de massageolie verwerken wij pure etherische oliën, dit maakt elke behandeling uniek en zo kunnen wij vanuit holistische werk en denkwijze u verder ondersteunen.

Massage 30 minuten

Een fijne massage van de rug, nek en schouders. Om tijdens alle drukte toch spieren en weefsels los te masseren en te ontspannen. Tijdens deze massage maken wij natuurlijk ook gebruik van pure etherische oliën om extra kracht aan de massage te geven

Pain Free massage

Geschikt voor mensen met pijn klachten aan de spieren of bindweefsels van het lichaam. Voor de massage starten we met een magnesium voetenbad. Daarna starten we met een 30 minuten durende massage van het aangedane deel met de speciale etherische olie Pain Free. De behandeling wordt afgesloten met magnesium spierolie.

Energetische voetreflex behandelingen

Breng je lichaam en geest weer terug in balans. Ervaar de kracht van deze veelzijdige behandeling, waarbij alle 71 druppunten van het lichaam op de voet worden behandeld. Zeer geschikt om te ontladen en nieuwe energie op te doen bij hsp. Ondersteunt bij herstelprocessen zowel lichamelijk als geestelijk. Voor jong en oud. Tijdens de behandeling maken we gebruik van pure etherische olie en speciale zouten.

Kruiden stempel massage

Massage met warme kruiden stempels, dit zijn katoenen buideltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. De massage is oosters van afsprong, maar aangepast op de behoefte van de westerse mens.

Energetische Basisbehandeling

Deze behandeling bestaat uit een energetische voetreflex behandeling met voetenbad en een ontspanningsmassage van 30 minuten van de rug nek en schouders.

Afspraak maken

Massage 60 minMassage 30 minEnergetische voetreflex behandelingBasisbehandelingPain free MassageKruiden stempel massageThree Rays Home-Care

Ik ga Akkoord met de Algemene Voorwaarden van Three Rays.*