Three Rays Home-Care - Three Rays
774
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-774,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Three Rays Home-Care

Three Rays start met een nieuwe Dienst:

Handmassage bij u thuis!                                                               

De handmassage is een uniek product en heeft vele mooie verlichtende en verzorgende effecten. Handmassage doet iets met u! Het is een nieuwe liefdevolle manier van communiceren. Het verhoogt het welbevinden, een mooie manier van communicatie een warme zorg die eenzaamheid verdrijft.

 

De handmassage wordt bij u thuis wordt uitgevoerd. De massage werkt troostend, ontspant, rustgevend en pijnverlichtend.

 

Uw handen rusten op een heerlijke zachte handdoek met daaronder een warme waterzak. Als u comfortabel en rustig zit  worden uw handen ingesmeerd met een verzorgende lotion waarmee de massage word uitgevoerd.

De massage lotion, bestaat uit een verzorgende lotion met daaraan toegevoegd etherische olie die speciaal op uw doel/wens is afgestemd.

Three Rays maakt gebruik van de Linde Care lijn. Deze lijn van etherische olie is speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg.

 

Met als doel u op een 100% natuurlijke en veilige manier te ondersteunen.

 

Er zijn diverse olie’s die op thema’s als troost, lekker slapen, afscheid, veiligheid, angst en plezier een helende werk verrichten. De massage vind plaats op een hand naar keuze natuurlijk houden wij rekening met uw persoonlijke omstandigheden.

De massage duurt 30 minuten, 30 minuten speciale aandacht voor u. En is verkrijgbaar voor €22,50.

Three Rays Home Care wordt ingezet bij ouderen, chronische zieken, palliatieve en psychiatrische zorg. En komt bij u thuis.

 

Afspraak maken?

Bel 06-16604325

of boek via het formulier onder aan de pagina.

De Handmassage is een prachtige massage!

Het geeft u troost bij eenzaamheid en verdriet.

Het geeft u ontspanning bij gevoelens van stress en depressie.

Het geeft u verlichting bij pijn.

Het geeft kracht bij onzekerheid.

Het zorgt voor een gevoel van comfort en rust.

Afspraak maken

Massage 60 minMassage 30 minEnergetische voetreflex behandelingBasisbehandelingPain free MassageKruiden stempel massageThree Rays Home-Care

Ik ga Akkoord met de Algemene Voorwaarden van Three Rays.*